VR VEX Adventures


VR PÅ SITT RÅESTE.
EN HELT UNIK OPPLEVELSE SOM HAR KOSTET OSS
1,8 MILLIONER
.


Priser

15 minutt:120.- pr person

30 minutt:200,- pr person

Vi dro på spillmesse I London og fikk bakoversveis av denne attraksjonen. Dette er det råeste vi har opplevd, og sjefen valgte å investere 1,8 millioner.

Spill inntil 4 spillere sammen på nye VEX Adventures, et VR-spill du aldri har opplevd maken til.
Denne storslagne VR-maskinen kommer med flere saftige spesialeffekter! Føl vinden, varmen, vibrasjon i både gulv og vest. Til og med de forskjellige luktene kan du kjenne! Samspill mellom dere kan være avgjørende for suksess i spillet, og du både hører og ser medspillerne dine under hele eventyret.
Spillet har forskjellige scenarier og måten de utfolder seg på avhenger av spillernes handlinger. Det er mye å oppdage hver gang man spiller.

Mission Z
I dette grøsselige eventyret skal dere sammen prøve å unnslippe Lord Graves herregård fra Zombiene. Dere får utdelt hvert deres våpen, som kan være med å beskytte dere mot de fryktinngytende zombiene. Løs gåter, utforsk forskjellige rom og overvinn fiendene for å slippe unna levende!

Temple Quest
Et spennende familiespill der handlingen forgår i et mystisk tempel. Her skal dere jobbe sammen for å løse de ulike oppgavene. Fyk gjennom landskapet, gjennom forskjellige hinder og samle diamanter, og føl vinden når du balanserer høyt over bakken!

LUNARSCAPE: Breakdown
Et "escape-room"-spill for hele familien som foregår inne i en månebase. Utforsk basen, løs oppgavene og avdekk mysteriene i denne 30 minutter lange storslagne opplevelsen av hyper-virkelighet.