VEX VR

Føl vinden, varmen, lukten og vibrasjonen i både gulv og vest.
VEX VR har flere spesialeffekter du aldri har opplevd maken til.

Hvordan fungerer det?

Spill inntil 6 spillere sammen på nye VEX Adventures, et VR-spill du aldri har opplevd maken til. Denne storslagne VR-maskinen kommer med flere stilige spesialeffekter! Føl vinden, varmen, vibrasjon i både gulv og vest. Til og med de forskjellige luktene kan du kjenne!

Samspill mellom dere kan være avgjørende for suksess i spillet, hvor du både hører og ser medspillerne dine under hele eventyret. Spillet har forskjellige scenarier og måten de utfolder seg på avhenger av spillernes handlinger.

Bli med på internasjonale konkurranser og ha muligheten til å vinne fete premier. Registrer din egen bruker for å delta.

Aldersgrense 12 år

Mission Z 
I dette grøsselige eventyret skal dere som et lag prøve å unnslippe Lord Graves herregård fra Zombiene. Dere får utdelt hvert deres våpen, som kan være med å beskytte dere dere mot de fryktelige zombiene. Løs gåter, utforsk forskjellige rom og overvinn fiendene for å slippe unna levende!

Temple Quest
Et spennende familiespill hvor handlingen foregår i et mystisk tempel. Jobb sammen for å løse de ulike oppgavene. Fyk gjennom landskapet og forskjellige hindrer for å samle opp diamanter, og føl vinden når du balanserer høyt over bakken!

Lunarscape: Breakdown
Et “escape-room”-spill for hele familien som foregår inne i en månebase. Utforsk basen, løs oppgavene og avdekk mysteriene i denne storslagne opplevelsen av hyper-virkelighet.

BESTILL HER

Delta på konkurranse og vinn fete premier!

Priser - VEX VR


Kort runde (10-15 min): 140kr per person
Lang runde (25-30 min): 240kr per person

Maks 6 personer per runde