VEX VR

Føl vinden, varmen, lukten og vibrasjonen i både gulv og vest.
VEX VR har flere spesialeffekter du aldri har opplevd maken til.

Hvordan fungerer det?

Spill inntil 6 spillere sammen på nye VEX Adventures, et VR-spill du aldri har opplevd maken til. Denne storslagne VR-maskinen kommer med flere stilige spesialeffekter! Føl vinden, varmen, vibrasjon i både gulv og vest. Til og med de forskjellige luktene kan du kjenne!

Samspill mellom dere kan være avgjørende for suksess i spillet, hvor du både hører og ser medspillerne dine under hele eventyret. Spillet har forskjellige scenarier og måten de utfolder seg på avhenger av spillernes handlinger.

Bli med på internasjonale konkurranser og ha muligheten til å vinne fete premier. Registrer din egen bruker for å delta.

Aldersgrense 12 år.

Sjekk ut spillene våre 👇

Mission Z
Gå sammen med teamet ditt til herregården som er tatt over av zombier, prøv å overleve MISSION Z. Lord Grave er ikke glad for å se dere og vil slippe løs hæren av zombier så snart dere ankommer.Dere må søke tilflukt, komme dere vekk og ta heisen til ukjente destinasjoner. Nyt adrenalinkickene som aldri før, ved hjelp av hyper virtuell virkelighet. Kjenn varmen fra fakler, vinden, bakken som rister og noen ubehagelige lukter. Her må dere kombinere god sikting og samarbeid for å overleve. Kan du stole på vennene dine?

BESTILL HER

Mission Z 2
Lord Grave er ikke ferdig ennå, Vex Corp trenger deres hjelp for å stoppe hans grusomme planer. Det ser ut til at det er mer som skjer under herregården.Utforsk nye miljøer, løs gåter og hjelp til med å frakte en farlig last. Som du kanskje har mistenkt vil ikke Lord Crave sette pris på besøket ditt, dere må overleve de ulike utforingene som oppstår på veien. Legg ut på en vanvittig tur og overlev Lord Craves største utfordring til nå i Mission Z 2. Gjør deg klar for livets tur. 

BESTILL HER

Dark Z – Kort runde
Er dere virkelig ikke redd for mørket? Hvis dere er så sikre, gå inn i hjertet av krypten til DARK Z og overlev hæren av monstre som gjemmer seg i mørket. Denne kampen mot døden vil gi deg adrenalinkick og nye opplevelser. Selv om synet ditt er dårligere, vil de andre sansene bli satt på prøve.Å gå rundt i totalt mørke vil være en vanskelig utforing. Skyteferdighetene dine vil ikke lenger være tilstrekkelig, et godt samarbeid med teamet og litt (mye) flaks vil være nødvendig for at du skal komme ut av denne reisen i live. 

BESTILL HER

Temple Quest
Et spennende spill for alle sammen hvor handlingen foregår i et mystisk tempel. Jobb sammen for å løse de ulike oppgavene. Beveg dere gjennom landskapet og forskjellige hindrer, klarer dere hindringene blir dere belønnet med diamanter. Hvem av dere klarer å samle flest? Føl vinden når du balanserer høy over bakken, og kjenn varmen fra lava.

Få frem eventyrlysten ved å la den bli transportert inn i universet til TEMPLE QUEST! Reis rundt i praktfulle omgivelser og utfordre venne dine til å samle flest diamanter. Under oppdraget vil dere bli satt på prøve. Dere blir møtt med dilemmaer og dere blir satt i fare.Kjenn den smeltende lavaen på kroppen og vindens kraft. Beundre den vakre utsikten, men ikke al høydeskrekken ta deg inn i det fjerne tomrommet! 
Vil dere komme ut rikere og i god behold på slutten av dette fantastiske eventyret?

BESTILL HER

Lunarscape: Breakdown
Et spill for alle, handlingen foregår på en månebase, dere må samarbeide for å komme dere gjennom basen. Løse gøye oppgaver og koder som gjemmer seg i rommet. og avdekk mysteriene i denne storslagne opplevelsen av hyper-virkelighet.Oppdag er surrealistiske “escape-room”. Observer jorden vår fra månen. Ta med deg alle funnene dine for å utforske denne utrolige månebasen i LUNARSCAPE: BREAKDOWN! Føl vibrasjonene under føttene dine, opplev varmen fra maskinene, pust inn den kjølige vinden fra spatio-drivhusene, samt lukten av blomster. Virtual reality har aldri vært så oppslukende. Kommuniser med lagkameratene dine og løs gåtene underveis for å utføre dette oppdraget. For voksne, unge eller barn, vil dere klare å fullføre dette oppdraget i verdensrommet. 

BESTILL HER
Priser - VEX VR


Kort runde (10-15 min): 150kr per person
Lang runde (25-30 min): 250kr per person

Gruppetilbud
Lang runde 4 personer: 230kr per person
Lang runde 5 personer: 220kr per person
Lang runde 6 personer: 210kr per person

Maks 6 personer per runde